Referanser


Bilde fra galleriet

Hundekjøring på vidda:

Takk for en fantastisk tur! Alt fungerte perfekt. Vi ble sett og ivaretatt på en god måte, og ikke bare som "ennå en turistgruppe". Vi måtte ta ansvar, og dere var hele tiden rolige og trygge. Vi var kommet for å bryte noen grenser og det lot dere oss gjøre. Turguidene ga veldig mye av seg selv og det gjorde noe med oss også. De var kunnskapsrike, ga trygghet, hadde en topp serviceinnstilling og godt humør. Det må også sies at vi var heldig med været, litt kaldt, men med så gode støvler og klær som dere har så gikk det kjempefint. Vi merket at det var et stort apparat rundt oss som bidro til at dette ble en svært minnerik tur og en flott opplevelse for livet.
Hilsen Tove, Hilde, Marianne, Ann Kristin, Unni, Kaja og Grethe.

Bilde fra galleriet

Fottur på Finnmarksvidda:

Tusen takk for en fantastisk weekend, der var det ikke mye som manglet.
Oppfølgingen fra dere var utrolig bra fra begynnelse til avreise. Jeg har også fått mange mange positive tilbakemeldinger fra mine gjester som også er meget takknemlige for den innholdsrike opplevelsen de fikk inne på Finnmarksvidda. Må også få si at helgen ga mange inntrykk. Jeg har faktisk tenkt på det etterpå hvordan alt bare ble tilrettelagt uten at vi merket at noen gjorde det. Dere var der hele tiden uten å ta fokus i gruppa - veldig bra!
Christina Mørland, Ellingard Naturstein AS


Bilde fra galleriet

KICK-OFF ARRANGEMENT

Vi i Alta Storsenter er meget tilfreds med måten dere i Alta Adventure forberedte og gjennomførte vårt Kick-Off arrangement på. Med nesten 90 representanter fra våre 85 butikker, stilles det store krav til god planlegging. Vi følte at arrangementet "gikk på skinner", med en spennende utflukt på fjorden, positive turguider, nydelig mat og et spennende kulturinnslag. Dette gjorde at vi kunne bruke all vår tid til gjestene.
Med vennlig hilsen Frode Wilhelmsen, Alta Storsenter/ Amfi Alta


Nyheter

LES OM PERSONVERN PÅ VÅRE NETTSIDER