VELKOMMEN

Alta Adventure AS:
Alta Adventure arrangerer opplevelsarrangement i Finnmark med fokus på sterke naturopplevelser og med basis i lokal kultur. Vi ønsker å gi våre gjester uforglemmelige minner fra Finnmark! Bedriften er etablert i Kunnskapsparken midt i Alta Sentrum, og daglig leder Stig Erland organiserer virksomheten herfra.

Ledelse:
Stig er fra Langfjord i Finnmark, han er utdannet ingeniør og arbeidet mange år på anlegg før han tok over som leder av en produksjonsbedrift i Alta. Han fikk gjennom arbeidet god erfaring med forskjellige typer relasjonsbygging og turarrangementer både internt og for tilreisende gjester. Dette ga mersmak, og etterhvert utviklet han ideen om å etablere selskapet Alta Adventure.

Fokus på kvalitet:
Ideen bak selskapet er at når du som tilreisende gjest har satt av noen dager av din dyrbare tid til naturopplevelser i Finnmark, så skal du kunne føle deg helt sikker på at turarrangøren har kvalitetssikret alle deler av arrangementet. Helt fra ankomst på f.eks. Alta Lufthavn og frem til avreise. Derfor bruker Alta Adventure bare førsteklasses guider med svært høy kompetanse innenfor sitt fagfelt, og det er i tillegg utviklet gode interne rutiner. Snøscootere, ski, leirutstyr osv. er av meget høy kvalitet.

Guidene:
Alta Adventure har vært kresen i utvalget av hvem som skal guide for selskapet.
På trekkhund-turene har vi valgt Arne og Trine som i tillegg til lang erfaring med huskeys er erfarne guider med masse kunnskap. På ski- og snøscooter-turene, fjellfisket og rypejakta er Ole Sigleif og Tore utmerkede fjellfolk. Begge er i tillegg humør-spredere av rang. John Vegar og Christer kan både rypejakt og fjellfiske, men på laksefiske er de rett og slett fantastiske! Også når det gjelder å veilede gjester til riktig utstyrsvalg og kasteteknikker… Arne og Helge er våre veteraner som kan det meste! Allikevel er deres kjennskap til områdene rundt øyene ute i Altafjorden uvurderlig.
På de arrangementene hvor gjestene ønsker litt ekstra klasse over matstellet, vil det være gourmet-kokkene Roger og Jon Magne som sørger for dette.

Størrelse på grupper:
Alta Adventure arrangerer overnattingsturer fra 4 - 5 deltakere og oppover. For turer hvor deltakerne ønsker å bli bedre kjent/ relasjonsbygging anbefaler vi grupper på inntil 8- 9 personer. Vi har allikevel tilgjengelig kapasitet, innenfor alle hovedsatsingsområdene
til å arrangere turer med inntil 40 – 50 deltakere.


Praktiske tips:
- Ankom i fritidsklær, tilpasset årstiden.
- Varmt undertøy, ullsokker anbefales
- Ha gjerne en liten ryggsekk tilgjengelig
- Alta Adventure holder snøscooterklær etc.
- Vi gjennomfører opplæring ift. hundekjøring, snøscooterkjøring etc.
- Overnatting skjer i fjellhytter el. oppvarmede telt

Pris:
Vi ønsker at interesserte kontakter oss for pristilbud. Dette for å skreddersy opplegget til den enkelte kunde. For noen kunder er det nærhet til naturen som er viktig, andre ønsker kanskje spesielle matopplevelser eller en høy grad av tilrettelegging. For mange er også pris viktig. Skriv i forespørselen hva som er viktigst for akkurat deres tur, så skal vi utforme et turarrangement som er i tråd med dine ønsker.

Forespørsler om pristilbud sendes til: post@alta-adventure.no
Ellers kan Stig nås på telefon : 78 43 40 30/ 95 24 40 31.

LES OM PERSONVERN PÅ VÅRE NETTSIDER